nyttnavn feiringPLANKOMPANIET AS er nå etablert. Velkommen som besøkende - vi er selv veldig fornøyde og i grunnen ganske stolte over firmaets nye profil.

Vi har vært L-Plan AS i 12 år og hatt gode erfaringer med det. Nå gjør vi - med skrekkblandet fryd - et sprang inn i en ny identitet! Vi har vært i prosess med denne "babyen" i et halvt års tid. Dette har modnet våre beslutninger og høynet vårt mot, nå er vi forventningsfulle til å ta i bruk den nye innpakningen. Men ikke bare innpakning - arbeidsprosessen har også medført en dose organisasjonsutvikling og identitetsbygging. Vi har skjerpet sansene og knivene for å gå løs på fremtiden og nye oppgaver med kresen presisjon og effekt!

Se deg litt rundt her på nettsidene våre og gi oss gjerne en tilbakemelding på det du opplever. Vi anbefaler spesielt vår introduksjon til ny plan- og bygningslov, som du finner HER.

 tab1388web

Lagre linken hit, så slipper du å lete neste gang du trenger tjenestene våre. Vær velkommen til å ta kontakt om ditt neste byggeprosjekt!

Hilsen oss i Plankompaniet.

 PS: Interessert i å fornye deg du også? Vi anbefaler gjerne vår flinke designer, som du finner HER.

footer

Kontakt:

Plankompaniet AS
Grønland 32 B
3045 Drammen
E-post