Tore

toreer daglig leder og firmaets gründer. Han er siv.ing. fra Universitetet for Miljø og Biovitenskap (UMB, tidl. NLH) 1987. Tore hadde med seg 10 års solid erfaring fra Fylkesmannen i Buskerud og dessuten 8 år som bonde på eget gårdsbruk da han startet firmaet i 1998. Tore planlegger, setter sammen og leder prosjekter og trives med å få folk til å spille på lag mot et godt sluttprodukt. I faglig sammenheng er han nøyaktig på grensen til det pedantiske og går ikke på akkord med firmaets seriøsitet og kvalitetsprofil, selv om han som person er en humørfylt og usedvanlig omgjengelig fyr. Firmaets resultater har nøye sammenheng med Tores utadvendte og kvalitetsbevisste stil. Tore er ellers Gjør det selv-entusiast og lidenskapelig hobbysnekker.

Kontakt Tore:
Telefon: 901 40 965
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ragnhild

ragnhilder nyeste skudd på stammen i firmaet, ansatt fra 2010. Ragnhild er siv.agr. fra Universitetet for Miljø og Biovitenskap (UMB, tidl. NLH) i 1991 og har tidligere erfaring fra arbeid både i offentlig og privat virksomhet. Ragnhild er glad i å formulere seg og skriver det meste - brev, skjemaer, fakturaer og hjemmesidestoff. Hun har jobben med å følge opp papirflyten i prosjektene og logistikken i firmaet. Ragnhild er ivrig opptatt av design og estetikk og hun er svært glad i sauer og kyr, farger og kaker.

Kontakt Ragnhild:
Telefon: 924 71 881
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

footer

Kontakt:

Plankompaniet AS
Grønland 32 B
3045 Drammen
E-post