MATTERPORT

Som en del av vår portefølje kan vi tilby Matterport-plattformen.

Matterport kan presentere din bedrift virtuelt og interaktivt for besøkende. Inviter rett og slett de besøkende inn for en omvisning hos deg! På denne måten blir du ikke bare synlig, men kunden kan også gjøre seg kjent før et fysisk besøk. Du kan også benytte løsningen til å forklare hvordan din bedrift fungerer i det daglige. Du velger selv om du vil presentere din bedrift ved hjelp av en egen direkte link, eller invitere besøkende inn i ditt foretak via Google street view. Vi har levert Matterport-løsninger til flere fornøyde bedrifter i Oslo, Bergen og Drammen. Sjekk ut eksemplene under (vi anbefaler fullskjerm for å få det rette inntrykket, god tur).

Disrupsjon i eiendomsmarkedet

Å kjøpe en eiendom, hytte eller hus usett var tidligere et begrep som man benyttet om man ikke hadde mulighet til å gå på visning før budrunden. Med hjelp av Matterport kan du nemlig gå på visning fra sofakroken, og få et godt inntrykk, se bare våre eksempler under. Matterport tilbyr en elegant og kostnadseffektiv måte å ta deg med på virtuelle visninger. Dette har selvfølgelig eiendomsmegler-bransjen for lengst har oppdaget, og gjør deg mindre avhengig av visningen enn tidligere.

Besøk Griegs hjemsted Troldhaugen!

Hva sier du til å ta turen til Edvard Griegs hjemsted og museum Troldhaugen i Bergen akkurat nå? Vår egen Jonas Blindheim har benyttet sitt Matterport kamera og gjort det mulig å besøke Troldhaugen virtuelt og interaktivt. Gjør som over 1,6 millioner før deg,  og ta rundturen.

Velkommen til Godt Sagt AS i Drammen

Lyst til å besøke Oslo kongressenter? Velkommen skal du være