fbpx

Om oss

plankompaniet2
Plankompaniet AS er et framoverlent allsidig mindre konsulentfirma innen bygg og eiendom. Plankompaniet (tidligere L- Plan AS) ble etablert i 1998 og har over 20 års fartstid som leverandør av konsulenttjenester til bygg- og eiendomsbransjen. Plankompaniet er lite nok til at det blir personlig, men samtidig teknisk og stor nok for det meste av jobber. Vår lange fartstid, brede nettverk og gode referanser fungerer i dag som et solid fundament for våre tjenester.
Vi har de siste årene gjennomgått en digital transformasjon, og tatt i bruk høyteknologisk utstyr og programvare.
Tore Lunde, som selskapets daglige leder, er svært teknologisk innovativ. Dette har resultert i at firmaet var kunde nummer to i Norge da Leica lanserte sin BLK360. Siden har vi tilført et av Leicas flaggskip, RTC360. Plankompaniet har også eget GPS-utstyr som kan knyttes opp mot punktskyen for ytterligere presisjon.
Vi legger vekt på å tilby en mest mulig komplett tjeneste i form av både laserskanning av eksisterende konstruksjoner, modellering/ prosjektering, byggesakshåndtering og plassering. Dette betyr at vi kan bistå raskt og effektivt med de beste og relevante løsningene tilpasset dine behov.


Våre tjenester

fagomrder transp